Emmille viidenneksi eniten ykkössijoja jäsenäänestyksessä

2.9.2014

Uudenmaan Sosialidemokraatit ry:n jäsenvaalin tulos on julkaistu. Emmi Mäkinen sai vaalissa 9103 ääntä ollen sijalla 10, ykkössijoissa Emmi oli viides.

- Tulos on todella hieno. Emmin läpimeno eduskuntaan näyttää tältä pohjalta täysin mahdolliselta, toteaa TEAM Teollisuusalojen ammattiliiton puheenjohtaja Timo Vallittu.

- Erityisesti se, että Emmi sai äänestyksessä ykkössijoja viidenneksi eniten, antaa hänelle hyvät lähtöasemat vaaleihin. Duunaritaustaisille kansanedustajille olisi tarvetta enemmän kuin koskaan.

- Työtä on toki edelleen paljon tehtävänä ja erityisesti Emmin pitäisi saada kasvonsa ja sanomansa tutuksi muidenkin teollisuusliittojen kuin TEAMin äänestäjien piirissä. On mahdollista rakentaa Emmille sellainen vaali- ja tukiverkosto, että se kestää vertailun kehen tahansa ehdokkaaseen, Vallittu jatkaa.

Ehdokkaat ja vaalin tulos vahvistetaan 20.9.2014 Porvoossa kokoontuvassa Uudenmaan sosialidemokraattien piirikokouksessa. Piirihallitus esittää piirikokoukselle että jäsenäänestyksen kautta valitaan 27, Finlands Svenska Socialdemokrater (FSD) nimeää kolme ehdokasta ja loput ehdokkaista jätetään piirihallituksen täydennettäväksi.

Tarkemmat tiedot löydät Uudenmaan Sosialidemokraatit ry:n sivuilta.

 

Tekstiin lisätty Timo Vallitun kommentit 2.9. klo 11.40.